Главен съдия на мача е Станислав Тодоров. Спартак Варна приема Локомотив

...
Главен съдия на мача е Станислав Тодоров. Спартак Варна приема Локомотив
Коментари Харесай

Спартак приема Локомотив

Главен арбитър на мача е Станислав Тодоров. 

Спартак Варна приема Локомотив София в мач от 23-ия кръг на efbet Лига. Двубоят започва в 15:00 часа.

Двата отбора ще се стремят да стигнат до успеха, защото се намират в сложна обстановка. " Соколите " са последни във краткотрайното класиране, като при Димитър Димитров демонстрират надалеч по-добри игри, само че имат потребност от точки. " Железничарите " идват след серия от осем мача без победа в шампионата, предава Гонг.

Варненци отстъпиха на Арда с 0:2 в Кърджали в последния кръг, като през цялото второ полувреме играха с човек по-малко. Възпитаниците на Херо имат едвам 12 точки в актива си и поради обстоятелството, че тимовете пред тях в класирането печелят точки, то успеха над разтърсените локомотивци е наложителна. Аут за мача е осъденият Александър Цветков, само че в групата се завърна Ромей Ивееш. Очаква се централният бранител да бъде заместен от Бен Карамоко. В стартовия състав най-вероятно ще попадна и националът Иван Йорданов. 

Локомотив София загуби с 0:6 от ЦСКА 1948 в последния си мач. Заговори се, че треньорът Станислав Генчев може да бъде освободен, само че младият експерт към този момент остава на поста. До последно под въпрос за мача ще бъде Мартин Райнов. Двубоят във Варна пропуща Селсо Рапосо, който е осъден. 

Очаква се Генчев да направи някои промени в своя стартов състав след тежкото поражние от " алените ". Атаката още веднъж ще бъде водена от Станислав Костов, а в предни позиции ще му оказват помощ Франса и Антонио Вутов. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР